Stagiair(e) Communicatie › HZPC

Stagiair(e) Communicatie

HZPC zoekt een communicatie stagiair(e) met kennis van 100 aardappelrassen en wereldwijde export… grapje! Maar, een goed verhaal hierover kunnen maken met eventueel gebruik van video is wél onderdeel van de stageplek die wij aanbieden


‘’HZPC uit Joure is de innovatieve wereld marktleider in aardappelveredeling, export van pootaardappelen en concept ontwikkeling. Vanuit de gedachte “Feeding the world” geven wij inhoud aan onze missie, namelijk het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van verantwoord voedsel voor een groeiende wereldbevolking.’’ Patrick Overwijk (Manager Marketing & Communicatie).

Ons Communicatieteam, dat zich dagelijks bezighoudt met de vertaling van onze missie in corporate branding, content en innovatieve productmarketing concepten, is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die niet kan wachten om al zijn/haar (digitale) communicatiekennis in praktijk te brengen.

Jouw profiel
Wij zoeken een creatieve, digital savvy en leergierige communicatieduizendpoot die van aanpakken weet en samen met het team aan een aantal mooie projecten gaat werken. Een echte teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel die ook zelfstandig goed en nauwkeurig kan werken. Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube en Google Analytics kennen voor jou geen geheimen en je bent op de hoogte van de online mogelijkheden die van belang zijn voor HZPC. Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste en ervaring met het monteren van video’s is een pré.

Wat wij jou bieden?

Wij bieden een meewerkstage (eventueel met een project element) waarin je volledig gaat meedraaien binnen dit team van zeven medewerkers. Je ondersteunt je collega’s bij het bedenken en uitvoeren van concrete  - vaak internationale - acties op het gebied van marketing en communicatie. De focus van de stage ligt op online. Denk aan content management voor onze websites en social mediakanalen, maar ook community management voor o.a. Intranet.

Je ontvangt een stage- en reiskostenvergoeding.
De startdatum van de stage is bespreekbaar. Wat ons betreft ben je morgen welkom!

De locatie is Joure, Friesland.

Jouw reactie
Zit je in het derde of vierde jaar van jouw HBO/ WO opleiding Marketing, Communicatie, Media & Entertainment, Design en/of Bedrijfskunde en ben je op zoek naar een stageplek (minimaal 4 maanden) binnen een gedreven team waar eigen initiatief, creativiteit en humor worden gewaardeerd? Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief naar jephtha.verheijen@hzpc.com.